Categories: Furry, Haber, Maskot

by goruguro

Share

Categories: Furry, Haber, Maskot

by goruguro

Share

Dört mevsim, dört maskot

Biz de dört adet farklı maskot tasarlıyoruz. Bu maskotların her biri bir mevsimi temsil edilecek yani dönemsel maskotlar olacak. Her birini farklı bir çizerimiz tasarlayacak ve bu karakterler herkese açık olacak, yani isterseniz siz de bu karakterlere çizim yapabilirsiniz, eğer uygun bulunursa Sticker veya emoji olarak ekleyeceğiz! Ayrıca bu karakterlerin Stickerlarını Telegram’a da ekleyip Sticker paketi yapmayı planlıyoruz. Bunun için hepinizden yardım bekliyoruz 🙏 Yorumlarınız ve fikirleriniz bizim için çok değerli ve karakter tasarımlarında direkt olarak etkiniz olacak.

Şu an için mevsimlere göre karakter tasarımları;

İlkbahar için ~~ Sai Seishin

Yaz için ~~Khryaus O’Howl

Sonbahar için ~~ Puncha

Kış için ise ~~ David Martinez

Maskotlarımızı çizdiler ^^

Bahar

İlkbahar için hazırlanan karakterimiz, kendisi çok sevecen ve cana yakın olmasına rağmen ne yazık ki bahar mevsimi dışındayken pek bir yaramaz ve huysuz oluyor :( Bunun sebebi ise normal şartlarda bahar mevsimi dışında hayatta kalamıyor, bu yüzden yaşamını sürdürebilmek için mühürleri var fakat bu da onu mental açıdan dengesiz olan bu karakterimizin ismi Bahar! (Leia yazmasına aldırış etmeyin :P)

Yaz

Sıradaki mevsim yaz, çizerimiz Khryaus O’Howl. Deniz, kendisi bir su samuru, fazla bir hikayesi yok ama ona kendisinin birkaç yüzme şampiyonluğu var ve bu yüzden iyi yüzdüğü için can kurtaran olmaya karar verdi. Soğuğu pek sevmez.

Referans Kağıdı

ve Fullbody çizimi :3

Güz

Bir sonraki mevsim ise güz… Bilin bakım ismi ne seçildi? Güzay. Kendisi Furrlight’ ın 3. ve sonbahar maskotu. Kendisi bir Pine Martin, yani ağaç sansarı, kendi halinde takılmayı seven ve light/dark academia temalarından hoşlanan biri ayrıca sonbahar en sevdiği mevsimdir. Rüzgarlı ve yağmurlu havalardan da hoşlandığını söyleyebilirim. Çok sıcak havalardan pek hoşlanmaz.

Güzay’ın Referans Kağıdı

ve Fullbody çizimi

KIŞ

Son mevsimiz ise kış. Kış maskotumuzun adı ne olabilir sizce? Bilemediniz, kendisinin ismi Daddy. furrylight’ın 4. ve son maskotu kış olan Daddy’niz kutuplardan buraya gelerek maskotluk yapmaya karar verdi. Aşırı sakin bir gay noel zamanı hediye dağıtmaya bayılır, aşırı sosyal biridir ve uslu durursanız Daddy’nizi görebilirsiniz(bu yazı David Martinez’e aittir OnO)

Daddy’nin Referans Kağıdı

ve böylece dört mevsime dört maskot, mahşerin dört tatlışı sayesinde toplamış olduk :D

Okuduğunuz için teşekkür ederim, Noel’de Daddy’le buluşmak üzere.